klein curacao

5 juli 2012 - Willemstad, Nederlandse Antillen

Week 7

Inmiddels al weer 7 weken op curaçao gaat erg snel allemaal en zondag is het nog maar 7 weken voor dat ik weer vertrek richting nederland.

Inmiddels vertrekken er steeds meer mensen van het complex weer richting nederland het begint een beetje leeg te lopen.

Afgelopen zondag zijn we naar klein curaçao geweest  met de mermaid we moesten om kwart voor 7 op de boot zijn wat betekenden heel vroeg op. Normaal prima te doen maar zaterdag was het behoorlijk druk en ging alles tot laat door bij pampus wat resulteerde in maximaal 2 uur slaap voor we weg gingen.

Eenmaal op de boot lekker voor in gaan zitten want de golven waren behoorlijk hoog en me maag vond dat iets minder maar gelukkig voorop nergens geen last verder van gehad. Na 2 uur varen waren we dan op curaçao vanaf de boot gesprongen en naar de kant gezwommen erg lekker was dat. Daarna een lekker ontbijtje en lekker van de zon genieten. We waren samen met de koks van fish delicious(een van de beste restaurants van het eiland) gegaan (die gaan elke maand om te ontspannen) hebben we lekker domino gespeeld en het eiland beetje verkend. Daarna zijn joost en ik gaan snorkelen en hebben we 3 schildpadden gezien erg leuk.

Smiddags hadden we een bbq en konden we uur later op de banaan over het water. Het was echt een super dagje.( zie fotos)

Verder hebben we alle dagen gewerkt morgen ben ik vrij en ga ik met sjoerd een rondvlucht maken over het eiland heb er zin in XD

Verder weinig nieuws we genieten heel erg van ons nieuwe appartement lekker cool lekker groot.

Tot snel xxxx

Sebas